VOLTANA ADEMI URON MESUESIT DHE NXENESIT

Kryebashkiakja Voltana Ademi ka zgjedhur qe te uroje mesuesit dhe nxenesit nga Gjimnazi “Oso Kuka”. Nje shkolle e cila eshte rikonstruktuar kete vit nga fondet e Bashkise Shkoder.

Gjimnazisteve te shkolles “Oso Kuka” u ka uruar nje fillim viti te mbare edhe titullarja e shkolles e cila tha se kete vit per gjimnazistet ambjentet jane ne kushte te permiresuara fale nderhyrjeve te Bashkise Shkoder.

Bashkia Shkoder ne kete fillim te vitit shkollor ka nderhyre ne 6 shkolla per rikonstruksionin e tyre, po ashtu edhe ne mirembajtjen e 90 shkollave te tjera qe ka ne territorin e saj.

Lexoni dhe kete

PS – LSI BLLOKOJNE MIRATIMIN E PROGRAMIT BUXHETOR AFAT-MESEM 2019-2021

Këshilltarët e PS dhe LSI në Këshillin Bashkiak Shkodër kanë bashkuar votat e tyre për …