VOTIMET NE PD SHKODER, DALIN EMRAT E FITUESVE NE ZGJEDHJET E GRUP-SEKSIONEVE

FITUESIT NE ZGJEDHJET NE GRUPSEKSIONE PD-Shkoder:

Grupsek. 1/1 Blendi Gjylbegaj
Grupsek. 1/2 Gentian Ibroja
Grupsek. 1/3 Malvin Halili
Grupsek. 1/4 Vildana Gushta
Grupsek. 1/5 Selami Smajli
Grupsek. 2/1 Ardit Qylybyli
Grupsek. 2/4 Ergy Ivziku
Grupsek. 2/5 Agim Plepi
Grupsek. 3/1 Agron Kastrati
Grupsek. 3/3 Emiljano Çekini
Grupsek. 4/1 Altin Salihi
Grupsek. 4/2 Benjamin Nako
Grupsek. 4/4 Arben Lushaj
Grupsek. 5/1 Gloria Shllaku
Grupsek. 5/2 Gjenarin Kapcari
Grupsek. 5/3 Mark Rupa
Grupsek. Berdice/1 Isuf Meta
Grupsek. Dajç/1 Gjovalin Darragjati
Grupsek. Dajç/2 Gjegj Lukaj
Grupsek. Guri i Zi/1 Pjerin Marku
Grupsek. Guri i Zi/2 Jozef Ndoci
Grupsek. Postribe/1 Altin Shabaj
Grupsek. Postribe/2 Vullnet Bushaj
Grupsek. Pult/1 Lekë Gjoni
Grupsek. Rrethina/1 Safet Anxa
Grupsek. Rrethina/2 Tonin Dedaj
Grupsek. Rrethina/3 Emiljano Pjetri
Grupsek. Rrethina/4 Erjon Selgjekaj
Grupsek. Shalë/1 Martin Marku
Grupsek. Shosh/1 Mark Kulla
Velipoje. 1. Nikoll marku
Velipoje 2. Elvis Lari

Lexoni dhe kete

PD KUNDËR ZGJEDHJEVE ME 30 KORRIK NË UNIVERSITETE

Përveç studentëve, edhe Partia Demokratike ka dalë kundër vendimit të ministrisë së arsimit për zhvillimin …