“VRASJET E PRINDERVE NGA FEMIJET DHE MUNGESA E BESIMIT NE ZOT”

Nga xhamia “Ebu Beker” e qytetit të Shkodrës, myftiu i Shkodrë, imam Muhamed Sytari, mbajti hytben e Fiter Bajramit. Në fjalën e tij para besimtarëve muslimanë, imam Sytari foli për shkatërrimin e njeriut nga veset e ndryshme dhe nga mungesa e besimit në Zot. Ai  shprehu shqetësimin edhe për vrasjen e prindërve nga vetë fëmijët e tyre, një fenomen që ka ndodhur sidomos në ditët e fundit në vendin tonë.

Besimtarët muslimanë në vendin tonë falën namazin e Fiter Bajramit në orën 06:00 të kësaj të premte në xhamitë e qyteteve. Pas 30 ditësh Ramazan, tashmë ato festojnë ditën e Fiter Bajramit.

Lexoni dhe kete

PROBLEMET ME ENERGJINE ELEKTRIKE NE THETH

Luhatjet e energjisë elektrike dhe shpeshherë mungesa e saj ka krijuar një problem serioz për …