“WORLD FITNESS”, PALESTRA ME E RE NE QYTETIN E SHKODRES

Qytetit të Shkodrës tashmë i shtohet një palestër e re.

“World Fitness” është palestra që ofron të gjitha shërbimet dhe vihet në dispozicion të qytetarëve shkodranë, por jo vetëm. Ky është filiali i dytë në Shkodër i pronarit Gjergj Rrethtori, i cili me këtë filial vjen më afër qytetarëve, në qëndër të qytetit. Ai tregon se çfarë përmban kjo palestër.

Ato që duan të përmirësojnë trupin e tyre kanë të gjitha kushtet në këtë palestër për ta bërë një gjë të tillë dhe e gjejnë pranë sheshit të Ish-5 Heronjve në qytetin e Shkodrës.

 

Lexoni dhe kete

ORGANIZOHET DITA OLIMPIKE NE LEZHE

Eshtë organizuar në Lezhë Dita Olimpike.Ky aktivitet bëri bashkë nxënësit e të gjitha shkollave, të …