Saturday , 28 March 2020
Breaking News

XHAÇKA TAKIM ME USHTARAKËT PËR SITUATËN E TËRMETIT

Ministrja e Mbrojtjes Olta Xhaçka ka takuar ushtarakët e angazhuar në përballimin e pasojave të tërmetit pas përfundimit të kërkim-shpëtimit. Xhaçka falënderoi të gjithë ata që morën pjesë, me apo pa uniformë dhe shtoi se do përmirësojë strukturat e dedikuara për emergjencat civile.

Me përfundimin e operacioneve të kërkim-shpëtimit, FA janë përqendruar në mbështetjen logjistike. Mbi 400 efektivë FA u angazhuan menjëherë pas lëkundjeve, dhe 2 mijë të tjerë qëndruan në gatishmëri.

Lexoni dhe kete

PENSIONISTËT: NUK KEMI KUSH TË KUJDESET PËR NE

Pensionistët edhe pse e kanë të ndaluar të dalin nga shtëpite për shkak të koronavirusit, …