Wednesday , 17 January 2018

XHAFA: DEKLARATA E PRIFTIT MALAZEZ ESHTE THIRRJE PER LUFTE

“Është një thirrje për luftë dhe si e tillë duhet të trajtohet. Dhe nuk është vetëm Shqipëria e rrezikuar por është I gjithë ballkani”, shprehet kështu gjatë një interviste për TV Rozafa pedagogu I Historiografisë në Universitetit e Shkodrës Bajram Xhafa.

Xhafa shton se shteti Shqiptar duhet të reagoj fuqishëm në lidhje me këtë çështje pasi misioni I klerikëve të tillë që vijn në Shqipëri nuk është fetar por politik.

Profesori I historigrafisë Xhafa shprehet se Shqipëria dhe dilomacia e saj duhet të jenë më active por edhe më të ashpra në reagime që kanë të bëjnë me cështjen Shqiptare. Reagimi I pedagogut Xhafa erdhi pas deklaratave të priftit ortodoks te Kishes Ortodokse serbe te Malit te Zi Radomir Nikçeviq dhe ambasadorit serb ne Tirane mbi Kosoven.

Lexoni dhe kete

PUNONJËSIT E KOMPANISË “ALCABLE”, TAKIM NË BASHKINË SHKODËR

Punonjësit e kompanisë “Alcable” ose ish-uzina e telave në qytetin e Shkodrës nuk po marrin …