Wednesday , 29 June 2022

XHEZAIR ZAGANJORI PREZANTON LIBRIN E TIJ TË RI “INTER GENTES”

Juristi shkodran dhe ish-kryetari i Gjykatës së Lartë të Shqipërisë, Xhezair Zaganjori, ishte i ftuar këtë të mërkurë në Shkodër, ku prezantoi edhe librin e tij më të fundit, “Inter Gentes”. Një libër me përmbledhje me artikuj dhe punime të tij ndër vite.

Dekani i fakultetit të drejtëisë në Universitetin e Shkodrës, Gasper Kokaj, vlerësoi figurën dhe kontributin e Zaganjorit.

Një vlerësim kishte edhe nga zv/rektorja e Universitetit të Shkodrës, Paulina Hoti.

Prezantimi i librit u organizua në godinën e fakultetit të drejtësisë, ku merrnin pjesë studentë dhe pedagogë të këtij fakulteti.

Lexoni dhe kete

‘SEMUNDJA’ SHKATERRON ULLINJTE NE LEZHE

Qindra rrënjë ullinj janë shkatërruar në Spiten të Lezhës nga një sëmundje e rrallë e …