YMERI: VLERESOJ TERHEQJEN E SINDIKATES SE ARSIMIT SHKODER

Pezullimi i ores se pare te mesimit ne shkollat e Shkodres u be per arsye se Ministria e Arsimit plotesoi dy kerkesa te mesuesve. Per kete, mesimi kete te enjte ka vijuar normalisht ne shkollat e Shkodres. Eshte vete drejtori i Drejtorise Arsimore Rajonale Shkoder, Kadri Ymeri, qe e ben te ditur nje fakt te tille. Ymeri tha se jemi ne mbeshtetje te zbatimit te ligjit dhe vleresoi terheqjen e sindikates, pasi ato kerkesa ishin te karakterit kombetare dhe nuk kishin te benin me zhvillimet rajonale.

Gjithsesi, te drejtat e mesuesve dhe kerkesat e tyre nuk jane plotesuar ende te gjitha e per kete sindikata e arsimit do te jete ne mbeshtetje te mesuesve.

Lexoni dhe kete

“KONTROLLET NE ZONEN E PREKALIT, JO VETEM PER KANABIS POR EDHE SEZONIN TURISTIK”

Gjate nje takimi te zhvilluar ne Njesine Ana e Malit, per parandalimin e kultivimit te …