Tuesday , 19 November 2019

“ZADRIMA NE 75-VJET ÇLRIMIM”

“Zadrima në 75-vjet Çlirim” ishte tema e simpoziumit të organizuar në shkollen “Gjovalin Gjadri” në Lezhë, ku merrnin pjesë autoritete lokale, historian, studiues, nxënës dhe prinder. Të pranishmit vlersuan kontributin e të gjithë atyre që dhane jeten në çlirimin e atdheut nga pushtuesit.

Ne referimet që u mbajten në këtë simpozium u evidentuar fakti se dhe Zadrima ka dhënë një kontribut mjaft të rënsëishem në liften për çlirimin e atdheut. Ndërkohë shkolla “Gjovalin Gjadri” ka qenë në vazhdimësi promotore e aktiviteteve të ndryshme në përkujtim të së shkuares së vendit tonë.

Lexoni dhe kete

“KULTURA E KOMANIT DHE KOMANASIT”

Shoqata atdhetare Malësia në bashkëpunim me shoqatën atdhetare Ana e Malit dhe muzeun etnografik Leka …