Friday , 15 November 2019
Breaking News

ZAPTOHEN HAPESIRAT PUBLIKE NE LEZHE

Hapsirat publike ne Lezhe jane zaptuar ne mase. Trotuaret tashme nuk jane vetem per kalimtaret. Automjetet parkojne mbi to duke mos ndjere shqetesimin e bashkise. Ne hapesirat dedikuar kalimtareve ku automjetet nuk vendosen dot, bizneset ushtrojne aktivitetin e tyre, ndersa qytetaret duhet te levizin ne rruge.

Kjo eshte nje pamje qe te shoqeron pergjate gjithe qytetit te Lezhes. Policia bashkiake ndjehet e pafuqishme per te nderhyre, policia e rendit dhe ajo e qarkullimit rrugor nuk e kane objekt te veprimtarise se tyre, ndaj edhe qytetaret nuk dine se ku te drejtohen per te kerkuar zgjidhjen e ketij problemi.

Bllokimi i hapsirave publike, qe ne fakt cenon edhe te drejte e kalimit qe sanksiohet si nje e drejte legjitime e cdo qyteatri, vijon ne qytetin e Lezhes. Padron te ketyre hapsirave eshte zaptuesi i pare i tyre, nje situate kjo qe ka vijuar te funksionoje ne menyre te rregullt ne qytetin e lezhes, ndersa vete qytetaret jane dorezuar perballe mos veprimeve te te zgjedhurve te tyre apo institucioneve ligjzbatuese.Sikur te mos mjaftonte thjesht zaptimi, nuk mungojne rastet e pervetsimit te siperfaqeve publike kryesisht nga bizneset, qe kane ndertuar shtesat e objekteve te tyre apo te shkalleve dhe hyrjeve te reja, ndonese cenohen pikerisht trotuaret.

Lexoni dhe kete

BANORËT E KONVIKTIT “SAFET SPAHIA”, PROTESTË PARA BASHKISË

Banorët në konviktin “Safet Spahia” në qytetin e Shkodrës vijojnë të kundërshtojnë zhvendosjen e tyre …