Monday , 26 February 2018

ZBATIMI I PROJEKTIT PER JETIMET NE BASHKINE SHKODER

Mbi 30 jetime ne Shkoder prej disa vitesh jetojne ne konviktet e kesaj bashkie. Sipas drejtorit te Sherbimeve Sociale ne Bashkine Shkoder, Filip Vila, sherbimi social ka gjetur disa ambjente per jetimet, por nuk jane te mjaftueshme, pasi duhen edhe sherbimet te tjera, jo vetem akomodimi. Per kete, ai thote se do te zbatohet nje projekt.

Vila komentoi edhe qendren multifunksionale qe po ndertohet ne zonen e ish-konvikti te shkolles se ndertimit.

Sipas drejtorit te Sherbimeve Sociale ne Bashkine Shkoder, sfidat e kesaj drejtorie jane te shumta por po punohet ne sherbim te komunitetit.

Lexoni dhe kete

FLUKS PACIENTESH NE URGJENCE GJATE MUAJIT SHKURT

Muaj shkurt ka sjellë fluks pacientesh në urgjencen e Spitalit rajonal të Lezhës.Mbi 80 përsona …