ZBATIMI I PROJEKTIT PER TE VRARE DHELPREN E KUQE

Shoqata e Gjuetareve Shkoder ka zhvilluar kete te Marte nje takim ne bashkepunim me drejtorine e pyjeve dhe inspektoriatin e mjedisit Shkoder. Qellimi i takimit ishte njohja e projekt-ligjit qe eshte ne parlament dhe fillimi i zbatimit te projektit per te vrare dhelpren e kuqe, si shkak i nje virusi. Nje gje e tille u pohua nga vete kreu i shoqates se gjuetareve Shkoder, Zyhdi Mustafa.

Nga ana tjeter, shefi i policise se inspektoriatit te mjedisit, Vehbi Shkjau, beri me dije se para 1 muaji jane kapur 3 gjuetare ne rezervatin e Velipojes.

Shkjau kerkoi respektimin e ligjit te moratoriumit nga ana e gjuetareve ne Qarkun e Shkodres.

Lexoni dhe kete

“IN MEMORIAM” VIOLA BAJRAKTARI, MESUESJA QE U NDA NGA JETA PARA KOHE

Mesditën e së enjtës të 12 Prillit, Viola Bajraktari, n/drejtore e shkollës “Prenkë Jakova” në …