ZBATIMI I REFORMES SE UJIT NE LEZHE

Në zbatim të urdherit të qeverisë të gjithë drejtuesit e insitucioneve shtëtërore janë të detyruar të paraqesin listat e punonjesve për ti verifikuar, nësë janë debitor ndaj ndërmarrjes së Ujësjellës-Kanalizimë në Lezhë.Ky fakt bëhet i ditur nga Drejtori i Ujësjellës-Kanalizime Zef Maçi, sipas të cili do të verikohen të gjithë punonjesit e administrates shtwrore, nwse kanw fatura uji tw pashlyera.

Në kuader të reformes së ujit të pishem pak ditë më parë, prefekti i Lezhës Gjergj Prendi ka paralajmerua deri në largim nga puna punonjesit e administrates që janë debitor ndaj ujësjellasve në qarkun e Lezhës.

Lexoni dhe kete

URIMET DHE VIZITAT PER FESTEN E FITER BAJRAMIT

Mbarësi dhe më shumë paqe e dashuri në familje. Ky ka qenë urimi kryesor i …