I ZBRESIN NDIHMEN EKONOMIKE, KERKON NDIHME NGA SHTETI

I kane zbritur ndihmen ekonomike nga 40 mije leke te vjetra ne 10 mije leke dhe nuk i japin nje shpjegim per kete veprim. Nje gje e tille i ka ndodhur Tom Gjurashaj ne fshatin Grude e Re te Njesise Administrative Rrethina ne Shkoder. Ai kerkon ndihme nga shteti, pasi ka edhe djalin e semure.

Gjurashaj shton se ka nevoje per kete ndihme, pasi eshte i papune, bashke me anetaret e tjere te familjes.

Familja Gjurashaj perbehet nga 4 anetare, te gjithe te papune dhe ne kushte te veshtira ekonomike. Prandaj, kryefamiljari ka nje apel per qeverine dhe bashkine qe ti japin nje ndihme.

Lexoni dhe kete

KULLAT E VROJTIMIT E NDOTJA AKUSTIKE, PROBLEM NE VELIPOJE

Gjatë mbledhjes së komitetit rajonal të turizmit në Velipojë, Petrika Dumka, përfaqësues i drejtorisë vendore …