“ZBULO NJE FOTO, NDERTO HISTORINE” NE MUZEUN “MARUBI”

“Zbulo nje foto, nderto historine” ishte titulli i aktivitetit te organizuar pasditen e se Enjtes ne ambjentet e Muzeu Kombetar te Fotografise “Marubi” ne qytetin e Shkodres. Nje work-shop me fotografi te ngjarjeve historike te ndodhura ne muajin Nentor ne vendin tone, qe vjen ne kuader te festave te pavaresise.

Pergjegjesja e sektorit te komunikimit dhe promovimit ne muzeun “Marubi”, Tea uni, tha se me ane te ketij aktiviteti muzeu “Marubi” synon te zbuloje nga njera ane arkivin dhe nga ana tjeter te mesoje brezat e rinj me leximin e imazhit.

Ne kete aktivitet moren pjese nxenes te ciklit 9-vjecare te shkollave te qytetit te Shkodres, qe u njohen edhe me figurat historike te vendit tone dhe me ate cfare kane dhene per te fituar pavaresine.

Lexoni dhe kete

“BALADE PER TARTIN E SPAÇIT”

Kishte zgjedhur Vendin e Dëshmisë dhe Kujtesës në qytetin e Shkodrës për të promovuar librin …