Thursday , 6 October 2022

ZEF HILA TAKIME ME BANORET E KAES

Kandidati i Partis Demokratike, ne Bashkin Vau Dejs, vijon takimet n t gjitha zonat e kesaj bashkie te re tashm ne Qarkun e Shkodrs. Ai ka qene ne fshatin Kae, ku eshte takuar me banore te zones. Ka qene fillimisht kryetari i grupit t puns pran PD-s, Gjok Uldedaj, I cili ka prezantuar kandidatin para banorve t ksaj zone.Kandidati Zef Hila, gjate komunikimit me banort, ka theksuar se shrbimet baz ndaj qytetareve, arsimi shndetsia dhe infrastruktura do t jen prezente pran ksaj zone.

Mbshtetja ndaj, kandidatit t Partis Demokratike, ka ardhur edhe nga vet banort.

Zef Hila, gjat turit t vizitave t tij n cdo fshat t zons sht njohur m nevojat me emergjente, te cilat do te jene prioritetet kryesore per zgjidhjen e tyre.

Lexoni dhe kete

HAPJA E NEGOCIATAVE, NGRIHET FLAMURI I BE PARA KRYEMINISTRISË

Në godinën e kryeministrisë është ngritur këtë të mërkurë flamuri i BE-së pas hapjes së …