ZEJMEN, NDERPRERJE TE VAZHDUESHME TE ENERGJISE

Prej 3 ditesh perballen me nderprerje te vazhdueshme te energjise elektrike, situate qe perseritet vazhdimisht per dhjetra fshatra te njesive administrative Zejmen dhe Kolsh ne Lezhe. Banoret thone se nuk kane gjetur asnje zgjidhje dhe se askush nuk u jep nje pergjigje se kur do te marre fund mungesa e energjise elektrike.

Sipas tyre eshte me mire ne burg ku nuk mungon energjia, por nderkohe i falin ata qe i lene ne erresire ndonese OSHEEi denon kur nuk paguajne.

Ne zyrat e OSHEEne Lezhe nuk te jepet asnje pergjigje per kete problematike, ndersa banoret vazhdojne te presin me shpresen se mund te nderhyhet dhe merr fund erresira edhe per ta.

Lexoni dhe kete

MARATONA E DHURIMIT TË GJAKUT PËR FËMIJËT TALASEMIKË

Nevoja e madhe e dhurimit të gjakut për fëmijët talasemikë ka bërë që Vëllazëria Ungjillore …