“ZEMRAT VENDOSIN BARAZI, MENDJA DHE DUART BEJNE MREKULLI”

“Zemrat vendosin barazi, mendja dhe duart bëjnë mrekulli” ishte titulli i aktivitetit të organizuar në shkollën “Gjovalin Gjadri” në Lezhë. Në këtë veprimtari u paraqiten punime të përgatitura ngë nxënësit me aftesi ndryshe të kësaj shkolle, duke tërhequr vemendjen e shumë të pranishmeve.

Drejtori i shkollës “Gjovalin Gjadri” Hasan Muça tha se nëpermjet këtyre punimeve këto fëmije tregojnë se janë si gjithë të tjeret.

Përfaqesuesit e institucioneve të pranishem në këtë aktivitet vlersuan maksimalisht punen e stafit petakagjik të kësaj shkolle, e cila ka njohur zhvillit të jashtëzakonshem gjatë viteve te fundit. Të pranishmit vizituan dhe qendren multifunksionale te ngritur ne ambjentet e kësaj shkolle e cila do të jetë shërbim të fëmijeve.

Lexoni dhe kete

“TY MBI RERE TE VIZATOJ” TRIUMFON NE FESTIVALIN E KENGES PER FEMIJE

Kjo është kënga fituese e edicionit të 57-të të festivalit mbarëkombëtar të këngës për fëmijë. …