Wednesday , 2 December 2020
Breaking News

ZGJEDHJET E 30 QERSHORIT NË BASHKINË LEZHË, JA ÇFARË KËRKON GJYKATA E LEZHËS

Pas ankimimit të paraqitur nga PD Lezhe, Gjykata e Rrethit Gjyqësor Lezhë ka vendosur shfuqizimin e vendimit te prokurorise dhe detyrimin e kesaj te fundit te regjistroje proçedimin penal dhe te hetoje proçesin e votimit te 30 qershorit.

Nje gje e tille behet e ditur nga vete Partia Demokratike dega Lezhe. Me kete rast, PD Lezhe inkurajon Prokurorine qe te jete e paanshme dhe te mos ndikohet ne vendimet e saj, por te kryeje nje proçes hetimor te drejte, te plote e te gjithanshem.

PD Lezhe kujton qe kjo është nje mundesi e dyte qe i jepet prokurorise per te kryer detyren e saj, dhe se mbi vijimesine e ketij procesi ne do te vere ne dijeni Keshillin e Larte te prokurorise si dhe perfaqesite diplomatike te BE dhe SHBA ne Shqiperi.

Lexoni dhe kete

BASHA: SHQIPËRIA ËSHTË SHPOPULLUAR NGA TË RINJTË NË 7 VITE TË RAMËS

Kreu i PD, Lulzim Basha, ka zhvilluar këtë të hënë një takim me nëna, të …