Thursday , 21 February 2019

ZGJEDHJET LOKALE NE ULQIN NE “AUTOCHTHONOUS”

Autostrada Adriatiko-Joniane do kaloi nëpër bregdetin e Ulqinin duke u lidhur me Velipojën dhe më pas me Shëngjinin, është ky pohimi I Fatmir Gjeka ish kryetarit të Komunës Ulqin njëherësh edhe kandidat për kryetar në zgjedhjet e 4 shkutit.

Me 4 shkurt në Ulqin do mbahen zgjedhjet lokale, Gjeka shprehet se pas zgjedhjeve në bazë të rezultateve do rishihet edhe mundësia e bashkëpunimit me forcat tjera politike në pazë të programeve partiake.

Fatmir Gjeka ishte I ftuar në emisionin “ Autochthonous” në TV Rozafa ku ai foli edhe për projektin politik dhe zhvillimor për Ulqinin, ofertë kjo elektorale që po I paraqitet qytetarëve të kësaj zone për zgjedhjet e 4 shkurtit.

Lexoni dhe kete

MUNGESA E ENERGJISE, QYTETARET BLLOKOJNE ZYRAT E OSHEE NE LAÇ

Banoret e fshatrave të Malësisë së Kurbinit, bllokuan zyrat e Operatorit të Shpërndarjes së Energjisë …