Friday , 27 November 2020

ZGJEDHJET NË LSI

Ditën e shtunë të 21 nëntorit do zhvillohen zgjedhjet për delegatë të konventës kombëtare dhe kryetarin e Lëvizjes Socialiste për Integrim.

Proçesi i votimit do zhvillohet nga ora 9 deri në ora 18, në 4 qëndra votimi në Qarkun Shkodër.

Ajo që vlen të theksohet është se Lëvizja Socialiste për Integrim do të aplikojë votimin online në zgjedhjet e kësaj force politike, me 21 nëntor.

Lexoni dhe kete

MEDIU: QEVERIA PO PËRDOR PANDEMINË PËR INTERESA POLITIKE

Opozita vijon të hedhë akuza ndaj qeverisë për keq-menaxhimin e situatës së pandemisë. Kreu i …