Wednesday , 24 July 2019

ZGJEDHJET PER ANETARIN E RI TE BORDIT NE USH

Këtë të premte janë zhvilluar zgjedhjet për anëtarin e ri të bordit të administrimit, pra përfaqësuesin e studentëve në Universitetin e Shkodrës. Kryetari i komisionit institucional të zgjedhjeve, Mehdi Kroni, thotë se zgjedhjet shkojnë normalisht dhe janë marrë të gjitha masat, ku nuk ka pasur asnjë ankesë nga studentët apo kandidatët.

Ai tregon si do bëhet përzgjedhja e fituesit, ndërkohë që mbi 5 mijë student kanë marrë pjesë në votime.

Votimi ka nisur që prej orës 09:00 duke zgjatur deri në ora 16:00. Në garë janë 5 kandidatë: Arjet Pervizi, Ndriçim Çiroka, Petër Saraçi, Sokol Bala dhe Ted Paço. Nga këto 3 shpallën fitues, ku njëri në fund do të përzgjidhet nga ministria e arsimit.

Lexoni dhe kete

KATASTROFAT NATYRORE, TAKIM SHQIPËRI – MALI I ZI

Katastrofat natyrore kanë bërë bashkë në një takim përfaqësues të Shqipërisë dhe Malit të Zi, …