Tuesday , 19 January 2021

ZGJEDHJET PËR KRYETARIN E LSI

Këtë te shtunë, anëtarësia e Lëvizjes Socialiste Për Integrim, ka votuar për zgjedhjen e Kryetarit të kësaj force politike dhe të Delegatëve të Konventës Kombëtar.

Nga këto votime do formohet ekipi që do drejtojë këtë parti në fushatën elektorale në zgjedhjet e 25 prillit.

Kordinatori i LSI për Qarkun e Shkodrës, Edmond Ndou, theksoi se ka disa risi, ku më kryesorja është krijimi i kushteve për votime online të gjithë atyre që për shkak të pandemisë nuk mund te jenë fizikisht në qëndrat e votimit apo janë në emigracion.

Votimet kanë nisur që prej orës 09 për të përfunduar në orën 18.

Mësohet se nga Qarku i Shkodrës, LSI do përfaqësohet me 55 delegatë në Konventën Kombëtare.

Lexoni dhe kete

30-VJETORI I PARTISË REPUBLIKANE

Në 30 vjetorin e Partisë Republikane, kryetari i kësaj force politike, Fatmir Mediu, vlerësoi historikun …