Saturday , 24 October 2020

ZGJIDHET BORDI ADMINISTRATIV I UNIVERSITETIT “USH”

Eshte zgjedhur bordi administrativ i Universitetit “Luigj Gurakuqi”. 4 anetare jane nga Ministria e Arsimit dhe 3 anetare nga Universiteti “Luigj Gurakuqi”. Me 7 vota pro, kryetar i bordit u zgjidh Eduard Ndreca. Kryetari i ri i zgjedhur ne prononcimin e pare per Tv Rozafa premtoi se do te punoje fort per te miren e Universitetit, dhe zgjidhjen e ngereve.

4 anetaret e zgjedhur nga Ministria e Arsimit jane Eduard Ndreca, Keti Bazhdari, Rozalba Merdani dhe Skender Jaku. Ndersa 3 anetaret nga Universiteti “Luigj Gurakuqi” jane Entela Hoxhaj, Ervis Krymi dhe Ardian Lekaj. Bordi administrativ eshte organi me i larte i Universitetit i cili ka pergjgjesine kryesore te financave, dhe menaxhimin e tyre.

Lexoni dhe kete

NIS PUNA PËR RIKONSTRUKSIONIN E RRUGËS “MYZYRAJ” NË DOBRAÇ

Ka nisur puna për rikonstruksionin e rrugës “Myzyraj” në Dobraç të Njësisë Administrative Rrethina, faza …