Saturday , 17 March 2018

“ZGJIDHJA PER LEZHEN NGA PERMBYTJET ENDE NE DISKUTIME”

Nderhyrja e drejtorise se sherbimeve ne bashkine e Lezhes per te normalizuar situaten e krijuar ne qytet pas reshjeve te shiut nisi kete mengjes. Largimi i inerteve te sjella ne rrugen kryesore pas gerryerjeve te kanaleve qe jane hapur per vendosjen e tubacioneve te ujit te pishem pati perqendrimin e mjeteve dhe punetoreve.

Do te kete serish permbytje. Kete konkluzion ka drejtori i sherbimeve ne bashkine e lezhes Ndue Lushi qe e di edhe fajtorin, qytetare dhe pushtetare, por nese do te kete apo jo zgjidhje e shpjegon vetem pasi insistohet per te marre nje pergjigje.

Permbytjet ne lezhe do te vijojne, kjo edhe sipas deklarates se vete drejtorit te sherbimeve, ndersa qytetaret duhet te shpresojne qe ato te jene sa me pak te demshme.

Lexoni dhe kete

VIJOJNE RRESHQITJET E DHERAVE, RREZIKOHEN DISA BANESA

Vijon shembja masive e dherave ne lagjen Varosh te Lezhes. Reshjet e shiut kane perkeqesuar …