ZHBLLOKOHET AKSI NGA BOGA DERI NE THETH

Një lajm i mirë për banorët e Thethit por edhe krejt Bashkinë e Shkodrës.

Sot është zhbllokuar krejtësisht aksi nga Boga në Theth dhe makina e parë ka mbërritur në pikën turistike.

Kjo u bë e mundur pas rreth 4 javëve punë të Bashkisë Shkodër me mbështetjen e Forcave të Armatosura.

Ky është një lajm i mirë në prag të çeljes së sezonit turistik, duke i hapur rrugën edhe vazhdimësisë së aktiviteteve ekonomike.

Lexoni dhe kete

VELIPOJA, TERHEQ TURISTET E HUAJ E VENDAS

Rruge e cila eshte ne ndertim e siper, ku pjesa me e madhe e saj …