Breaking News

ZHDUKJA E VARFËRISË, MBROJTJA E PLANETIT DHE SIGURIMI I MIRËQËNIES

“Objektivat e zhvillimit të qëndrueshëm dhe Axhendes 2030 në nivel vendor”, ishin në fokus të trajnimit të organizuar në sallën e mbledhjeve të Këshillit Bashkiak të Shkodrës.

“Axhenda 2030” është një projekt ambicioz global, i përqafuar edhe nga vendi ynë, përmes 17 objektivave të së cilit, synohet zhdukja e varfërisë, mbrojtja e planetit dhe sigurimi i mirëqenies për të gjithë. Çdo objektiv ka tregues specifik që duhen arritur brenda 10 viteve të ardhshme.

Për të arritur këto qëllime, duhet një angazhim nga të gjithë, duke përfshirë qeverinë, sektorin privat, shoqërinë civile dhe çdo individ.

Lexoni dhe kete

MEMA: SEZON VEROR I VAKËT NË VELIPOJË

Sezoni veror ka nisur i vakët në plazhin e Velipojës. Shprehet kështu drejtori i turizmit …