ZHURMAT NE BREGDET GJATE SEZONIT TURISTIK

Ndotja akustike në bregdet gjatë sezonit turistik kanë qenë në fokus të një takimi të organizuar në Lezhë nga Ministria e Turizmit dhe Mjedisit, me përfasues të insitucioneve vendore të Lezhës dhe Shkodrës.Gjatë fjales së tyre përfasuesit e Ministrisë së Turizmit dhe Mjedisit, kërkuan angazhim maksimal të insitucioneve përgjegjësë për të eliminuar zhurmat gjatë sezonit turistik, me qëllim që të krijohet mundësi e mire pushimi për të gjithë turistet.

Ministria e Turizmit dhe Mjedisit ju ka shperndar bashkive një plan veprimi, ku do të përcaktohen zonat ku mund të zhvillohen aktivite që krijojnë zhurma gjatë sezonit turistik.

Lexoni dhe kete

SEZONI TURISTIK, KETE VIT ME PAK PUSHUES NE SHENGJIN

Zona turistike e Shëngjinit ka joshur më pak pushues këtë vit. Ndonëse jemi në pikun …