Wednesday , 18 September 2019

ZHVENDOSJA E DAR NGA SHKODRA NE LEZHE, DEBATE NE KESHILL BASHKIAK

Zhvendosja e drejtorisë arsimore rajonale nga Shkodra në Lezhë ka sjell edhe reagimin e këshilltarëve bashkiak Shkodër. Këshilltari Fatlum Nurja kërkoi që Këshilli Bashkiak të zhvillojë një mbledhje për ti kërkuar llogari qeverisë për këtë vendim.

Ndërkohë, kryebashkiakja Voltana Ademi tha se nuk e kam besuar një lajm të tillë, sepse më dukej diçka e çmendur. Për këtë, Ademi i ka dërguar një shkresë prefektit Pjetri për të ndërhyrë tek ministria e arsimit.

Lexoni dhe kete

DITA BOTËRORE E NDËRGJEGJËSIMIT PËR LIMFOMAT

15 shtatori ka shënuar ditën botërore të ndërgjegjësimit për limfomat. Limfoma është kanceri që prek …