Saturday , 24 October 2020

ZHVENDOSJA E KIOSKËS NGA PEDONALJA E SHKODRËS

E vendosur prej kohësh në pedonalen e Shkodrës, këshilltarët e këshillit bashkiak Shkodër, kërkojnë zhvendosjen e kioskës.

Për këtë ato kanë paraqitur një projekt-vendim, ku shprehen kundër lënies së saj në pedonale.

Ndërkohë, n/kryetarja e Bashkisë Shkodër, Emilia Koliqi, sqaroi marrëveshjen për këtë kioskë.

Projekt-vendimi për këtë pikë mori 34 vota PRO dhe 1 abstenim.

Lexoni dhe kete

NIS PUNA PËR RIKONSTRUKSIONIN E RRUGËS “MYZYRAJ” NË DOBRAÇ

Ka nisur puna për rikonstruksionin e rrugës “Myzyraj” në Dobraç të Njësisë Administrative Rrethina, faza …