ZHVENDOSJA E POLIKLINIKES NE LEZHE, REAGON DREJTORIA E SHENDETESISE

Zhvendosja e poliklinikes nga qendra e qytetit të Lezhës në periferi ka ardhur për të ofruar kushte më të mira për qytetaret.Kështu është shprehur Drejtoresha e Shëndetësisë në Lezhë Zojë Zefaj, pas shqetësimit të ngritur dy ditë më parë nga qytetaret dhe përfasuesit e Partisë Demokratike.Sipas Zefajt në lagjen “Nënë Tereza” është ndërtuar një qender me kushte bashkohore ku ofrohen të gjitha shërbimet për pacientet.

Me vendim të Ministrisë së Shëndetësisë, prej dy javesh poliklinika është shevendosur nga qendra në periferi të qytetit, por ky veprim nuk është pritur aspak mire nga qytetaret përshkak të largesise.

Lexoni dhe kete

MUNGON TREGU PER FERMERET NE ZADRIME

Eshtë një ndër zonat me rendimet mjaft të lartë në bujqësi, por mungesa e një …