Saturday , 24 March 2018

ZJARRFIKESIT E LEZHES MUNGESE LOGJISTIKE

Sherbimi Zjarrfikes i Lezhës ka mungese logjistike, për të përmballur fatkeqesitë natyre që mund të ndodhin.Shqetësimi është ngritur nga Shefi i PMNZH-së në Bashkinë Lezhë, Agustin Pepkolaj, gjatë mbledhjes së Komisionit të Emergjencave Civile që u mbajt pak ditë më parë nën drejtimin e Prefektit Gjergj Prendi.Pepkolaj tha se duhet të parashikohen në buxhet investime për shërbimin e mbrojtjes nga zjarri dhe shpëtimi.

Aktualisht Shërbimi Zjarrfikes i Lezhës disponon dy mjete të viteve 70-të, e përshkak të vjetersisë së tyre ato bëjne defekte të vazhdueshme.Në këto kushte neveja për investime në këtë shërbim është emergjente, pasi në këtë situate përballimi i situatave emergjente që mund të krijohen nga moti është i papërballueshem.

Lexoni dhe kete

SPA & WELLNESS CENTER, INVESTIMI ME I RI NE SHKODER

“Spa & Wellnes Center” eshte nje kompleks i ri me kushtet moderne dhe me standartet …