Sunday , 27 September 2020

ZJARRI NË TARABOSH, HAKI ÇAKO ME KËRKESË PËR INSTITUCIONIT

Pas zjarrit të madh që përfshiu Malin e Taraboshit në terren zbriti edhe drejtori i Drejtorisë së Emergjencave Civile, Haki Çako.

Nga Shkodra, ai tha se shtatori është muaji më kritik për zjarret, pasi rritet mundësia për zjarret masive.

Çako theksoi se duhet identifikimi i personave që bëhen shkaktarë për këto zjarre dhe për këtë është i nevojshëm bashkëpunimi i institucioneve përgjegjëse.

Fatmirësisht, situata në Malin e Taraboshit paraqitet më e qetë dhe zjarri është vënë nën kontroll.

Lexoni dhe kete

TRAFIK DROGE E ARMËMBAJTJE PA LEJE, POLICIA VIJON AKSIONIN

Policia e Shtetit vijon në të gjithë vendin, zbatimin e detyrave të përcaktuara në Planin …