Wednesday , 17 January 2018

“ZODIAK BAR”, LOKALI ME I RI NE QYTETIN E SHKODRES

“Zodiak Bar” është lokali më i ri që i shtohet qytetit të Shkodrës.

Në qëndër të Shkodrës dhe në një lartësi të madhe, ky lokal ka bërë inagurimin e tij mbrëmjen e Shtunës. Miq dhe të ftuar të pronarit Hil Paloka morën pjesë në hapjen e këtij lokali modern dhe i veçantë në metropolin verior.

Menaxheri i lokalit, Eduart Larushku, thotë se nga ky lokal mund të shikohet çdo mrekulli e qytetit të Shkodrës.

“Zodiak Bar” është një investim i pronarit Hil Paloka, i cili vendosi ti shtojë qytetit të Shkodrës një tjeër investim modern.

Lexoni dhe kete

SHTYHET ME 2 DITE APLIKIMI PER SKEMEN E RE TE NDIHMES EKONOMIKE

Aplikimi për ndihmën ekonomike sipas skemës së re ka bërë që Ministria e Mirëqenies sociale …