“ZONA E PRITJES” KETE TE PREMTE NE TEATRIN MIGJENI ORA 19:00

“Zona e Pritjes” hap siparin e sezonit teatror në Teatrin “Migjeni” të Shkodrës, e cila u dha premierë në prill të këtij viti.

Në regji të Fatos Berishës dhe me tekst të dramaturges kroate Marina Vujciq, kjo shfaqje e cila në premierën e saj pati fatin të ndiqet nga shumë selector të festivaleve, ka marrë ftesa nga festival të ndryshme ndërkombëtare dhe kombëtare vetëm gjatë muajit tetor.

“Zona e Pritjes” është një shfaqje e cila nis si komedi dhe kalon në dramë, pasi vetë jeta është e tillë. Cdo gjë ndodh në një pavion pritjeje pranë një ordinance mjeku. Kjo shfaqje për spektatorin e Shkodrës dhe jo vetëm do jepen në skenen e Teatrit “Migjeni” me datat 27, 28 dhe 29 shtator në ora 19:00. Një shfaqje tek e cila nuk duhet humbur cilësohet është cilësuar nga kritika.

Lexoni dhe kete

MYFTINIA SHKODËR NË NDIHMË TË SHOQATËS SË INVALIDËVE SHKODËR

Myftinia Shkodër vijon të jetë në ndihmë të shtresave në nevojë, veçanarisht në muajin e …