ZONAT E MBROJTURA, 900 NDERTIME PA LEJE

Ne zonat e mbrojtura te Shkodres si ne Velipoje, fshatrat rreth liqenit te Shkodres si Shiroka dhe Zogaj dhe ne Parkun kombetar te Thethit jane evidentuar deri tani rreth 900 ndertime pa leje, shprehet keshtu Drejtori i Agjencise se Zonave te mbrojtura te Shkodres Agim Dardha. I cili shton se problematika me e madh eshte ne zonen e Thethit per shkak edhe te mungeses se pronesise dhe te legalizimit te objekteve sic jane bujtinat.

Dardha shton se keto ndertime jane te kryera nder vite ndersa per gjitha rastet ka pasur denoncim ne prokurori.

Ne zonen e Thethit problematike sipas Dardhes jane ndertimet qe nuk ruajne arkitekturen e zones per cka edhe qeveria ka dhene miratimin si dhe mungesa e pronesise mbi token.

Lexoni dhe kete

ABUZIMET NË SHKOLLA, REAGON SHAHINI

Për dhunën apo abuzimin në shkolla me nxënësit reagoi nga salla e kuvendit ministrja e …