Wednesday , 25 November 2020

ZUS, RRJETI ELEKTRIK I AMORTIZUAR

Pavaresisht faktit se qytetaret paguajne faturat e energjise elektrike dhe kamatvonesa ne rastet e debise, keto para ende nuk dihet se kur do te perkthehen ne investime. Telat e energjise elektrike ne cdo zone jane pothuajse totalisht te amortizuar.

Ne fshatin Zus kjo pamje ofrohet pergjate aksit kryesor.

Ndrkoh q dalja n siprfaqe e telave prues v n rrezik edhe vet jetn e qindra banorve q jetojn prej vitesh aty i njejti rrezik perfshin edhe kalimtaret e rastit. Edhe pse, prej tyre sht krkuar disa her q t merren masa pr t rregulluar kt situat askush nga institucionet kompetente nuk e ka par si pjes t prgjegjsis s saj.Po ashtu nuk kane qene te pakta rastet qe pasojat kane qene fatale ne disa fshatra te Shkodres per shkak te renies se telave elektrike. Megjithate kjo nuk ka sherbyer si alarm per operatorin e shperndarjes se energjise ekektrike qe te beje nje evidentim te rasteve dhe zevendesimin e tyre.

Lexoni dhe kete

“SOT PËRBALLEMI ME SFIDA TË SHUMTA”

Sot përballemi me sfida të shumta, me goditje ndaj fesë tonë, siç janë edhe fushatat …