Wednesday , 20 June 2018

“ZVICRA DO TE MBESHTESE LEZHEN NE NDERHYRJET ANTI-PERMBYTJE”

Qeveria Zvicerjanë do ta ndihmojë Bashkinë e Lezhë, për realizimin e ndërhyrjeve antipermbytje.Gararancia ka ardhur nga përfasuesit e Ambasades Zvicerjane në në Shqipëri, të cilët zhvilluan një takim me kryebashkiakun e Lezhës Fran Frrokaj.Shefi i Misionit të Ambasadës Zvicerane, Philipp Keller, ka kërkuar që projektet e ardhshme të fokusohen në drejtim të antipërmbytjes. Duke përmendur faktin se Lezha është një prej zonave të riskuara, Keller tha se investimi në këtë drejtim do të ishte një mbrojtje më shumë ndaj përmbytjeve dhe katastrofave natyrore.

Kreu i bashkisë Fran Frrokaj foli për vështërsitë financiare më të cilat po përballet kjo njësi vendore, duke kërkuar mbështetje.

Investimet antipermbytje në rajonin e Lezhës shihen si mjaft të domosdoshme, për tju dhënë fund përmbytjeve që janë të vazhdueshme sa herë që ka reshje të dendura shiu.

Lexoni dhe kete

SIGURIA NE ZONAT TURISTIKE GJATE SEZONIT TE VERES

Për të menaxhuar sigurinë në zonat turistike, Policia e Shkodrës ka angazhuar 131 punonjës policie …