Friday , 18 September 2020

Zyra e Regjistrimit te Pasurive fluks qytetaresh

Zyra e pasurive te palajteshme ne Shkoder po prballet me nje fluks t lart t qytetarve q drejtohen pran ktij institucioni pr tu paisur me dokumentacionet prkatse. Para disa muajsh zyra e pasurive t paluejtshm Shkodr iu nnshtruar ndryshimeve n radht e titullarve por prsri kto ndryshime nuk kan sjellur ndonj ndryshim t madh prsa I prkr prsonlit.

Qytetart shprehen se duhet te shtohet numri I sporteleve pasi duhet ti drejtohen disa hr ktij institucioni pr t kryEr pune.

Ky fillim vit ka gjetur radhe te gjata pothuajse ne te gjitha institucionet e metropolit verior.

Lexoni dhe kete

COVID-19 HYN NE GJYKATEN E KURBINIT

Në gjykaten e Kurbinit janë ndërprere proçeset gjyqësore përjashto vetem rastet urgjente, pasi tre zyrtar …