Sunday , 21 January 2018

ZYRAT E INFORMACIONIT TURISTIK, JO VETEM FUNKSION INFORMUES

Zyrat e informacionit turistik ne Theth, Velipoje dhe Bashkine Shkoder nuk kane vetem funksion te japin informacion, por edhe te promovojne zonat e ndryshme te territorit te Bashkise Shkoder. Keshtu shprehet drejtori i Drejtorise se Turizmit ne Bashkine Shkoder, Gentian Mema, i cili vlereson rolin e ketyre zyrave qe kur jane hapur ne 3 vendet.

Mema shton se ne te trija zyrat ka pasur me shume se 3 mije vizitore gjate sezonit turistik.

Sipas Memes, tre zyrat e informacionit turistik jane ne sherbim jo vetem te turisteve te huaj, por edhe qytetareve shqiptare, per cdo informacion qe ato kerkojne te dijne.

Lexoni dhe kete

SHULLANI: NDALNI VRASJET PËR DROGË!

Kryetari i misionit të pajtimeve të gjaqeve në Qarkun e Shkodrës, Nikollë Shullani ka një …