Monday , 26 February 2018

ZYRAT E INFORMACIONIT TURISTIK NE FUNKSION TE PLOTE

Prej nje muaji zyrat e informacionit turistik ne Shkoder, Velipoje dhe Theth jane vendosur ne funksion te turisteve te ndryshem. Numri i te cileve kete sezon ka qene i madh, ku nuk kane munguar edhe nga vendet e largeta. Sipas drejtorit te turizmit ne Bashkine Shkoder, Gentian Mema, interesimi nga turistet prane ketyre zyrave eshte i madh, sidomos per ate qe eshte ne Shkoder, ku fluksi ka qene i larte.

Nga ana tjeter, numri i vizitoreve qe kerkojne informacion ne dy zyrat e tjera eshte me i ulet.

Por, sipas Memes, Thethi ne krahasim me Velipojen ka nje fluks me te reduktuar, por shume te kenaqshme me kapacitetet qe ka kjo zone.

Lexoni dhe kete

FLUKS PACIENTESH NE URGJENCE GJATE MUAJIT SHKURT

Muaj shkurt ka sjellë fluks pacientesh në urgjencen e Spitalit rajonal të Lezhës.Mbi 80 përsona …