Friday , 17 September 2021

“ZYRAT ME NJE NDALESE, HISTORI SUKSESI”

Bashkia Shkoder ka prezantuar funksionimin e sistemit te integruar te zyrave me nje ndalese. Prezantimi u be ne prani te Ministrit te çeshtjeve vendore Blendi Çuçi, ambasadorit te Zvicres ne vendin tone Christoph Graf si dhe delegacione te ardhur nga vende te ndryshme te cilet kane eksperience ne kete fushe. Kryebashkiakia Voltana Ademi tha se stafi eshte i specializuar per dhenjen e ndihmes dhe informacionit te shpejte dhe cilesor. Edhe per ministrin Blendi Çuçi qellimi i ketyre zyrave me nje ndalese eshte  dhenja e informacionit ne zonat ku qytetaret banojne

Vizita e delegacionit nisi ne njesine administrative Dajç per te vazhduar me tej ne           Bashkine Shkoder ku kryebashkiakia me kete rast beri edhe nje permbledhje te prioriteteve strategjije per zhvillimin e metejshem te Bashkise Shkoder

Lexoni dhe kete

DITA E DYTĂ‹, PUNĂ‹TORĂ‹T DITOR NUK LEJOHEN TĂ‹ HYJNĂ‹ NĂ‹ MAL TĂ‹ ZI

Serish problematika ne kufirin e Hanit te Hotit me kalimin e punonjesve shqiptar ne Mal …