ZYRTARIZOHEN KANDIDATET PER KRYETAR TE FRPD-së LEZHE

Inxhinieri Albert Loci,gazetari Altin Mema dhe gjeografi Fatjon Martinaj jane tre kandidtet e
zyrtarizuar per kreun e forumit rinor te partise demokratike ne lezhe. Ata jane shfaqur
se bashku ne seline e partise demokratike ne lezhe, ndersa nuk ka munguar edhe komenti i kreut
te kesaj force politike paulin marku.Sipas tije nga gara nuk do te kete asnje humbes dhe se
duhet te fitoje me i miri.Duke perfituar nga prania e medias,te tre kandidatet kane percjelle mesazhet e tyre per votuesit e forumit rinor si dhe kane lancuar pak nga platformat e tyre.
Fituesi i kesaj gare do te percaktohet kete te diel pas votimit te anetarsise se forumit rinon
te partise demokratike te lezhes.

Lexoni dhe kete

RIKTHIMI I DEMOKRATĂ‹VE TĂ‹ VJETĂ‹R NĂ‹ PARTI

Rikthimi i demokratĂ«ve tĂ« vjetĂ«r nĂ« parti po shihet me prioritet nga Partia Demokratike. NĂ« …