109-VJETORI I POLICISË SË SHTETIT, MESAZHI I DREJTORIT TË POLICISË SHKODËR

Në 109-vjetorin e krijimit të Policisë së Shtetit, drejtori i Drejtorisë Vendore të Policisë Shkodër, Hamdi Fjora, deklaroi se kaluam një vit me përpjekje për ruajtjen e rendit dhe të sigurisë publike e goditjen e paligjshmerisë në territorin e Qarkut Shkodër.

Ndërsa, prefektja e Qarkut Shkodër, Majlinda Angoni, u shpreh se viti 2022 është një vit plot sfida për policinë dhe se goditja e grupeve kriminale e parandalimi i kultivimit të kanabisit janë sfida që ne kërkojmë…

Aktiviteti në këtë përvjetor u organizua para Drejtorisë Vendore të Policisë Shkodër.

Lexoni dhe kete

LUMI DRIN “MBULOHET” NGA PESHQ TE NGORDHUR

Kjo ishte pamja e Lumit Drin në Lezhë këtë të merkure. Peshq te ngordhur kanë …