Thursday , 23 February 2023

1400 MAMOGRAFI TË KRYERA NË SHKODËR NË MUAJIN TETOR

Gjatë gjithë muajit tetor janë kryer rreth 1400 mamografi në spitalin rajonal të Shkodrës dhe në poliklinikën e qytetit, ku 22 raste janë drejtuar tek mjeku specialist për kontroll më të hollësishëm.

Shprehet kështu Megi Bilali, shefe e shërbimit parësor, që shton se mamografia vijon të jetë falas gjatë gjithë vitit.

Muaji Tetor shënohet si muaji i ndërgjegjësimit në luftën kundër kancerit të gjirit.

Lexoni dhe kete

PROGRAMI I BONUSIT TË RIJETËSIMIT NË SHKODËR

Shkodra ishte ndalesa e radhës e ministres së kulturës, Elva Margariti, për të folur për …