Thursday , 23 February 2023

150 RASTE NË DITË NË URGJENCËN E SPITALIT TË SHKODRËS

150 urgjenca mesatarisht në ditë trajtohen në Urgjencën e Spitalit Rajonal të Shkodrës. Shprehet kështu Drejtori i Spitalit Rajonal Shkodër Ardian Dajti, i cili shton se pjesa më e madhe e tyre janë nga virozat e stinës.

Ndërsa sa i përket rasteve me Covid në Spitalin e Shkodrës nuk ka asnjë të shtruar shton drejtori Dajti…

Po ashtu ka një shtim të rasteve të vizitave në urgjencën e pediatrisë së fëmijëve me rreth 30 raste në ditë…

Aktualisht spitali i Shkodrës po punon me kapacitet të plotë dhe gjitha shërbimet janë në gatishmëri për pacientet, ndërsa sa i përket të prekurve me Covid apo me variantin Delta nuk janë shfaqur pranë spitalit.

Lexoni dhe kete

PROGRAMI I BONUSIT TË RIJETËSIMIT NË SHKODËR

Shkodra ishte ndalesa e radhës e ministres së kulturës, Elva Margariti, për të folur për …