Thursday , 23 February 2023

2 NËNTOR, DITA E PËRKUJTIMIT TË VDEKURVE

Besimtarët e krishterë kanë përkujtuar këtë të marte “Ditën e Purgatorit” në varrezat e Rrmajit të qytetit të Shkodrës. Data 2 nëntor shënon ditën e “Të gjithë të vdekurve”.

Në fjalën e tij para besimtarëve, arqipeshkvi i dioqezës Shkodër- Pult, Imzot Angelo Massafra, tha se përkujtimi i të vdekurve na nxit të meditojmë mbi misterin e jetës apo vdekjes.

2 nëntori, që shënohet si dita e përkujtimit të vdekurve, shpreh mirënjohjen për të gjithë ata që nuk jetojnë më. Është një ditë që përcjell mesazhin e respektin njerëzor dhe human.

Lexoni dhe kete

PROGRAMI I BONUSIT TË RIJETËSIMIT NË SHKODËR

Shkodra ishte ndalesa e radhës e ministres së kulturës, Elva Margariti, për të folur për …