Thursday , 23 February 2023

2016- ta, VIT JO I MIRE PER BIZNESIN

Pr shkak t situates ekonomike edhe viti 2016 rrezikon te jete nje vit jo i mire pr klimn e biznesit, deklarata sht br nga kreu i dhoms s Tregtis dhe Industris n Lezhe Pashk Paloka gjate emisionit De Facto t gazetarit Gjergj Figuri.

Situata e biznesit ne Lezhe, problematika dhe zgjidhjet qe kerkohen, si perceptohet qasja e qeverise dhe paketa e saj fiskale per vitin 2016, fare ofroi bashkia e Lezhes per biznesin me taksat dhe tarifat vendore per kete vit, kane qene disa nga temat e diskutuara ne emisionin De Facto, mbremjen e se premtes.

Lexoni dhe kete

11,493 BIZNESE TE VOGLA KALUAN NE TVSH, PA KOSTO

Administrata tatimore njofton se kalimi i biznesit të vogël në skemën e TVSH-së është një …