Thursday , 23 February 2023

25 SHTATOR MBYLLEN RREGJISTRIMET PER ARSMIN PROFESIONAL

Fresku: Numri i rregjistrimeve eshte rritur ne krahasim me vitet e kaluara

Shkolla teknike pyjore, “ Kole  Margjini” ka pasur nje fluks rregjistrimesh. Lajmi behet i ditur nga drejtoresha e ketij institucioni arsimor  Zhuljeta Fresku e cila beri te ditur se rregjistrimet ne kete gjimnaz kane filluar me daten 1 shtator dhe do te zgjasin deri me daten 25 shtator.

Shkolla ofron 2 drejtime profesionale, ate te perpunimit te drurit dhe pyjeve. Rregjistrimet do te zgjasin deri me daten 25 shtator kjo per fakti se ka akoma nxenes qe nuk jane rregjistrur. Ambjenti i kesaj shkolle eshte ne kushte te mira, ka salla dhe laburatore per zhvillimin e lendeve perkatese. Gjithashtu drejtoresha e kesaj shkolle tha se te gjithe nxenesit jane te paisur me tekstet e duhura.

Lexoni dhe kete

“LAND AND SAND ART FESTIVAL” NË VELIPOJË

“Land and sand Art Festival” Ă«shtĂ« festivali i parĂ« i skulpturave tĂ« artit nĂ« rĂ«rĂ«. …