Thursday , 23 February 2023

4 LIBRAT E PERKTHYER NGA LEKE IMERAJ

“Xhihadistet e rinj”, “Foljet e Gjermanishtes ne kontekst”, “Leila akuzon” dhe “Nen hijen e diktatorit” ishin titujt e 4 librave te perkthyer nga shkrimtari i njohur Leke Imeraj. Promovimi i ketyre librave te perkthyer ne shqip nga Imeraj u organizua ne bibloteken “Marin Barleti” te qytetit te Shkodres. Ne nje interviste per mediat, perkthyesi tregoi perse tematikat e librave vijne nga bota arabe.

Gjate aktivitetit kishte diskutime rreth vlerave ideo-artistike te librave, recitime te fragmenteve te ndryshme dhe dhenie çertifikata mirënjohjeje.

Lexoni dhe kete

FESTIVALI LULEBORË NË EDICIONIN E 6-të

Në moderimin e shkodranit të natyralizuar Enkel Demi dhe këngëtarës së mirënjohur shkodrane Rosela Gjylbegu …